kirjuta:

ekstreempark@gmail.com

Helista:

+372 52 10 800

Ekstreempark TELGI RENT

Ekstreempargil on lai valik erinevaid telgisüsteeme väga erinevateks sündmusteks. Peamised valdkonnad on spordivõistlused ja perekondlikud sündmused kuhu meie telgid hästi sobivad.  Lisaks telkidele on võimalik rentida valgusteid, laudu, pinke ja vajadusel ka telgile põrandat.  Üldiselt oleme oma tegevustes paindlikud ja leiame võimalused ka väga erilahenduste jaoks.

00
aastat kogemust
000
+ Paigaldust

Ekstreempargi telk on tugeva alumiiniumist raamiga

Küsi personaalset pakkumist.

Kindlasti leiame parima lahenduse!

Ekstreempargi pakutavad telgid koosnevad 6 meetri laiusest ja 3m pikkustest moodulitest. Mooduleid on võimalik üksteisega liita Teile sobiva pikkuseni. Hea lahendus,  ca 40-60  inimega koosviibimisele on telk mõõtmetega 6m x 12m.

Telgi külje kõrgus on 2,4 meetrit ja harja kõrgus 3,5 meetrit. Telgi katuseks saab kasutad kas valgeid või läbipaistvaid katteid (nn katuseaknaid). Külgedeks saab samuti valida kas klaasidega või läbipaistmatuid valgeid seinu. Kõik seinad on kiiresti vajadusel avatavad, neid saab nagu  kardinad külgedele lükata. Nii on telgis rohkem õhku ja avarust.

 

Lavatelk või VÄLIKINO

Meie telke saab kasutada väga erinevate lahenduste jaoks. 6 meetri laiust telki saab kasutada edukalt väiksemaks lavatelgiks või välikino loomiseks. Samuti saab teki kasutad messidel ja laatadel müümiseks või töötubade korraldamiseks. Telgid on möödapääsmatu lahendus spordivõistlustel metsas või põllul. Telke saab kasutada edukalt võistluskeskuste ja riidhoidude loomiseks.

Telki saab kasuta nii suvel kui talvel. Telk peab vastu väga suurele tuulele ja on täiesti vihma kindel.

 

Telk kui SAUN

Ekstreempargil on pakkuda välja maailma suurim telksaun. Sauna saab kuumaks kütta nii elektrikeristega kui ka puuküttega keristega..., sõltub rahakoti paksusest 🙂 Saunatelki on edukalt kasutatud nii suvel kui talvel olgu selleks suur jaanituli, suvepäevad või taliujumise maailma meistrivõistlused. Muidugi on saun iga aastaselt kasutuses Võhandu maratoni finishis kus seda kasutab 12 tunni vältel ca 2500 inimest.

LOE ROHKEM JA VAATA PILTE TELKSAUNA KOHTA